Fast sponsor:

Jeg er på udkig efter en butik, der kunne tænke sig at være fast sponsor her på bloggen. Det betyder, at du sponsorerer garn til de projekter jeg har (dette aftaler vi løbende). 

Det er et krav, at du har en webshop, så jeg kan linke til de materialer jeg bruger. Dette både for at du kan få noget mersalg, men også for at folk ikke skal bruge tid på at sidde og lede nettet rundt efter lige præcis de materialer jeg har brugt. 

Og hvad får du så ud af det?

  • Dit logo øverst på alle sider her på bloggen
  • I alle de opskrifter jeg laver, hvor jeg bruger garn du sponsorerer, vil der blive linket til din webshop under punktet materialer (øverst i opskriften).
  • Ydermere vil der til slut i opskrifterne stå, at det er dig, der har sponsoreret garnet i opskriften (gerne dit logo) samt link til forsiden på din webshop.

 

Jeg vil selvfølgelig også lave et opslag her på bloggen, på min Facebook-side samt på Instagram om at vi har indgået samarbejde.

Jeg laver løbende nye opskrifter på alt lige fra bamser til klude, så der vil løbende komme reklame for din virksomhed. 

Det kunne for eksempel også være, at vi blev enige om en konkurrence/giveaway som jeg også vil reklamere for både her på bloggen, Facebook og Instagram. 

Jeg vil ind imellem lave projekter med mit eget garn, men det vil primært blive med sponsoreret garn.

Det kan også være, at du sidder og har en hel anden ide til en måde vi kunne gøre det på - i så fald skal du endelig ikke holde dig tilbage, men i stedet blot sende mig en besked. 

Har du nogle spørgsmål eller andet er du velkommen til at skrive til mig her eller på mail til koustrupdesign@hotmail.com

Jeg ser frem til at høre fra dig ♥